Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Hansker, masker og briller

Verneutstyr som hansker, masker og briller er uunnværlig ved rengjøring, sliping, maling og annet renoveringsarbeid. Arbeidshansker og åndedrettsvern som masker finnes også i mange forskjellige typer som er designet for ulike formål. Du kan enkelt finne den typen hansker og masker du trenger til ditt arbeid, slik at du kan passe godt på hender, hud og luftveier mens du arbeider.
11 produkter
Bluestar Støvfiltermaske P2 5 stk
Fra kr 219
Bluestar Støvfiltermaske P2 5 stk
Fra kr 169
+ evt. lev. kostnader
Engangs overtrekksdrakt - Bluestar
Fra kr 189
+ evt. lev. kostnader
Maxi-Flex handske model 42-874
Fra kr 94,95
Bluestar Latexhanske
Fra kr 69,95
+ evt. lev. kostnader
Nitrilhandske Kemi - Bluestar
Fra kr 169
+ evt. lev. kostnader
Bluestar Flexisoft Premium Nitril hanske (bulk pakke med 12 par)
Fra kr 589
+ evt. lev. kostnader
Hvite nylon arbeidshansker - Bluestar
Fra kr 69,95
+ evt. lev. kostnader
Kjemikhansker - MaxiChem 56-635
Fra kr 219
+ evt. lev. kostnader
Bluestar beskyttelsesbriller Flexi A-D
Fra kr 259
+ evt. lev. kostnader
Viser 11 produkter av 11

Hansker

Arbeidshansker finnes i mange forskjellige typer, hver og en designet for ulike formål. Du kan derfor finne arbeidshansker i ulike materialer som passer til det prosjektet du jobber med. Du finner selvfølgelig også arbeidshansker i ulike størrelser for både menn og kvinner, slik at du kan optimalisere beskyttelsen og komforten når du arbeider.


Malingshanske

Malerhansker er strikkede hansker av polyester eller nylon, vanligvis med PU-belegg på fingertuppene og i håndflaten. Malerhansker beskytter hendene når du maler, slik at du ikke får maling på hendene som kan irritere huden. Samtidig slipper du å bruke tid på å rengjøre hendene etter at du er ferdig med å male. I tillegg til å være et godt hjelpemiddel når du skal male, er malerhansken også god til andre oppgaver, for eksempel tapetsering, påføring av olje eller trebeskyttelse.


Husholdningshansker

Innenfor kategorien husholdningshansker finnes det flere ulike varianter. Du kan velge mellom nitrilhansker, vinylhansker, latekshansker og gummihansker. De gir alle god beskyttelse for hendene, og du unngår direkte kontakt med kjemikalier som for eksempel rengjøringsprodukter. Med sitt tettsittende og tynne materiale gir de god fingerferdighet samtidig som de beskytter hendene mot irritasjon og utslett på huden. Dette gjør dem spesielt nyttige til rengjøring i forarbeidet før du maler eller på annen måte behandler overflater.


Flex-hansker, lærhansker og bomullshansker

Arbeidshansker som flexhansker, lærhansker og bomullshansker egner seg alle til ulike typer oppgaver. De beskytter hendene og huden når du jobber med renoveringsarbeid. Skinnhansker er laget av et mer robust materiale og egner seg for utendørs bruk, der været også kan være kaldt og vått. Skinnhansker er derfor gode både for å beskytte hendene under arbeidet, men også for å holde dem tørre under arbeidet. Flex-hansker og bomullshansker er begge mer tettsittende, noe som gir god bevegelighet for hendene. Flex-hansker har også belagt gummi i håndflatene og på fingrene, noe som gir et godt grep under arbeidet.

  • Malingshansker
  • Skinnhansker
  • Hansker av bomull
  • Flex-hansker
  • Vinylhansker
  • Nitrilhansker
  • Hansker av lateks
  • Gummihansker

Masker

Enten du rengjør, sliper, maler eller behandler overflater på andre måter, er masken et viktig verktøy i arbeidet ditt. Som åndedrettsvern beskytter masken deg mot å puste inn damp fra kjemikalier når du rengjør med sterke rengjøringsmidler eller maler. Masken beskytter også mot partiklene som flyr rundt i luften når du for eksempel maler med spraymaling. På samme måte som et overtrekk beskytter møblene rundt malerarbeidet, beskytter masken deg mot å puste inn partiklene fra malingen under arbeidet. I tillegg gir masker også beskyttelse ved støvete arbeid, for eksempel ved sliping av tre eller gips, slik at du ikke får støv i luftveiene.


Det viktigste av alt er å bruke maske når du arbeider med kjemikalier, sliper maling eller river vegger i forbindelse med oppussingsarbeid. Men det finnes mange typer masker som er designet for ulike formål.

Du kan velge mellom støvmasker, malermasker, helmasker eller halvmasker, som alle beskytter mot skadelige partikler eller damper. Noen masker er også utformet og tilpasset for å beskytte mot spesifikke typer damp, ettersom det kjemiske miljøet du befinner deg i, kan variere avhengig av hvilken type arbeid du utfører.

Du kan også velge et åndedrettsvern med innebygd motor, som gir god beskyttelse for dem som må oppholde seg i et forurenset miljø over lengre tid.

Uansett om du velger den ene eller den andre typen maske, er det viktig at masken sitter godt rundt ansiktet for maksimal sikkerhet og effektivitet.

Du kan blant annet finne masker i typene:

  • Støvmasker
  • Malermasker
  • Heldekkende ansiktsmasker
  • Halvmasker

God ventilasjon under arbeidet

I tillegg til god beskyttelse med åndedrettsvern, for eksempel masker, er det også viktig å sørge for god ventilasjon under arbeidet. Sørg derfor for at vinduene er åpne så mye som mulig under arbeidet, eller ta regelmessige pauser under arbeidet for å lufte ut og rense luften for partikler og damp.