Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Dekkplast

Hvis du skal i gang med et maleprosjekt hjemme, er maskeringstape noe av det første du bør skaffe deg. Maskeringsteip i plast er perfekt for å beskytte møbler og overflater når du svinger penselen, og du slipper å bekymre deg for irriterende malingssprut og flekker.
4 produkter
Plastfolie 20µ - 100% Gjenbruksplast
Fra kr 269
+ evt. lev. kostnader
QuickMask Plastik
Fra kr 149
+ evt. lev. kostnader
Plastfolie 13 µ Resirkulert plast
Fra kr 159
+ evt. lev. kostnader
Viser 4 produkter av 4

Bruk plastdeksler til møbler og pappdeksler til gulvet

Flekker og sprut på uønskede overflater, møbler og gulv kan være ulempen med å male. Men hvis du sørger for å dekke godt til, kan du samtidig unngå dette potensielle irritasjonsmomentet.

Derfor bør du bruke maskeringstape på alle overflater du ønsker å beskytte mot utilsiktet maling. Du kan selvfølgelig også velge å fjerne alle møbler før du maler, men det går raskere og enklere med plastmaskering.

Bruk i stedet maskeringsteip til gulvene dine. Maskeringsteip kan enkelt festes på sidene av rommet, og siden gulvet ofte er spesielt utsatt når du maler, er det en god idé å investere i maskeringsteip.

Hvis du skal male vegger eller tak, bør du bruke maskeringstape til å dekke alle stikkontakter, lister og gulvlister - alle overflater du ikke vil ha malingsflekker på.

Nyt arbeidet ditt.