Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Maskeringstape

Malemaskering er til stor hjelp både under og etter malingen. Det gjør ikke bare rengjøringen enklere, men hjelper deg også med å unngå å male på steder som ikke skal males. Her er maskeringsteip et viktig verktøy og en stor del av maleprosessen. Maskeringsteip gjør det enkelt å male langs kanter, lister og rammer, samt hvis du vil male deler av en vegg og lage veldig skarpe kanter.
7 produkter
Maskeringstape - Flügger
Fra kr 94,95
+ evt. lev. kostnader
Guld maskeringstape - Flügger
Fra kr 149
+ evt. lev. kostnader
UV maskeringstejp - Flügger
Fra kr 119
UV maskeringstape premium - Flügger
Fra kr 179
+ evt. lev. kostnader
Sensitive maskeringstejp - Flügger
Fra kr 119
+ evt. lev. kostnader
Dispenser t/QuickMask
Fra kr 79,95
+ evt. lev. kostnader
Viser 7 produkter av 7

Hva er maskeringstape?

Maskeringstape, malertape eller maskeringstape, som det også kalles, er en tape som brukes til mange typer maskering ved maling eller annet oppussingsarbeid. Du kan få maskeringstape som farget tape eller i ulike størrelser, for eksempel smal eller bred maskeringstape, noe som gjør det enkelt å finne en maskeringstape som passer til malerjobben din. I tillegg finnes maskeringstape også med maskeringsplast, slik at du enkelt kan bruke teipen og dekke større områder, for eksempel gulv, på samme tid.

Hva maskeringstape kan brukes til

Maskeringsteip brukes til å dekke områder som du ikke ønsker å male. Avdekkingsteip er derfor et godt hjelpemiddel for å dekke vegger, tak, lister og karmer for å unngå overmaling av disse overflatene. Det gjør det enklere og raskere å male, og sikrer dessuten fine, skarpe kanter i malerarbeidet. Maskeringsteip eller malertape er også ypperlig å bruke hvis du vil male deler av en vegg, slik at du også kan oppnå skarpe kanter på overflater.

Fjern maskeringsteipen raskt igjen

Når du bruker maskeringstape, er det viktig å fjerne tapen før malingen er helt tørr. Det er fordi limet i teipen stivner på overflaten, noe som kan føre til at malingen flasser av igjen sammen med teipen når du fjerner den. Hvis du maler flere lag langs maskeringsteipen, kan du vente med å fjerne teipen til du har påført det siste malingslaget.