Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Metallrens

Rengjøring med metallrens er en viktig del av forarbeidet før maling av metalloverflater. Et godt forarbeid, inkludert effektiv rengjøring med metallrens, bidrar til å oppnå det beste sluttresultatet når metall skal friskes opp med ny maling. Metallrens fjerner effektivt gjenstridig smuss, skitt og fett. Det gjør også overflaten ren og klar for videre behandling.
1 produkt
Flügger Metal Pro - Metallrens
Fra kr 249
Viser 1 produkter av 1

Hva er metallrens?

Metallrens er et hurtigfordampende rengjøringsmiddel for metalliske materialer som rengjør effektivt i dybden og etterlater overflaten ren og tørr. Metallrens virker raskt og løser opp smuss, skitt og fett fra overflaten, samt silikon, olje, tjære, voks og lakk. Metallrens sikrer derfor en grundig rengjøring av overflaten før videre behandling.

Metallrens er tilgjengelig som flytende rensemiddel eller som spray, noe som gjør det enkelt å påføre selv på vanskelige steder.

Hva brukes metallrens til?

Metallrens brukes på metalloverflater før videre behandling med maling. Metallrens fjerner effektivt smuss, fett og skitt og løsner rust, kalk, såperester og metalloksid (hvitrust) fra overflaten. Metallet blir rent og får en jevn og ensartet overflate som er klar for videre behandling.

Metallrens rengjør for:

  • Olje
  • Tjære
  • Voks
  • Fernis
  • Kalk
  • Såperester
  • Metalloksid (hvit rust)

Slik bruker du metallrens

Den hurtigfordampende metallrens virker raskt og effektivt når den brukes. Som med alle andre forberedelser til lakkering er det viktig å gjøre et godt forarbeid. Sørg for å fjerne alt løst smuss og rust med en stålbørste eller kittkniv. Deretter kan du rengjøre med metallrens.

Du kan bruke metallrens i flytende form, påført med en klut, svamp eller myk børste. La metallrensemiddelet virke i 5 minutter, og skyll etter med rent vann. La overflaten tørke helt før du begynner med videre behandling og maling.