Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Nikotinrens

Det kan være mange grunner til at det er behov for en grundig rengjøring som kan adresseres spesifikt på sin egen unike måte. Nikotinrens er et utmerket rengjøringsmiddel som ikke bare fjerner smuss, skitt og fett fra overflaten, men som også fjerner nikotin- og sotforurensninger. I noen tilfeller kan det være nødvendig å fjerne tegn på nikotin eller sot samt lukt i et hjem eller rom som bærer preg av innendørs røyking, for eksempel.
1 produkt
Flügger Fluren 49 - Sot- & nikotinrens
Fra kr 199
Viser 1 produkter av 1

Hva er nikotinrens?

Nikotinrens er et rengjøringsmiddel for rengjøring av overflater som er forurenset av nikotin, sot og tjærerester. Nicotine Cleaner renser og desinfiserer organisk materiale og mikroorganismer som forårsaker dårlig lukt som røyklukt, og det virker også effektivt på skitt og smuss. Nikotinrens renser overflaten slik at forurensninger og lukt også reduseres betydelig.


Hva kan nikotinrens brukes til?

Nikotinrensens effektive virkning gjør den ideell for røykfylte rom, sot eller brannskader. Nikotinrens fjerner selvfølgelig også sot- og nikotinrester, fett og olje samt blekkmerker.


Hvordan bruke nikotinrens

Ved rengjøring med nikotinrengjøringsmiddel må rengjøringsmiddelet blandes med vann. Bland 1 del nikotinrengjøringsmiddel med 9 deler vann, og bruk en klut, svamp eller myk børste til å påføre blandingen. Vask grundig til kluten, svampen eller børsten er helt ren når du rengjør. La blandingen virke i 5 minutter, og skyll deretter overflaten med rent vann. Gjenta behandlingen hvis det er rester av forurensning, smuss eller skitt.


Videre behandling etter nikotinrensing

Etter at du har rengjort med nikotinrens, kan det være en god idé å også rengjøre med grunning og deretter behandle med Flügger sperremaling før du begynner med videre behandling som maling eller lakkering. Barrieremalingen beskytter mot inntrengning av nikotin og andre forurensninger i vegger og tak.