Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Penselrens

For at penslene skal holde til flere maleprosjekter, må de rengjøres grundig og helst kort tid etter bruk. God rengjøring forlenger ikke bare levetiden, det opprettholder også kvaliteten på penselen slik at den er god også til neste malejobb. En god penselrens er derfor et viktig element når du maler, lakkerer eller påfører trebeskyttelse. Samtidig gjør penselrens det påfølgende rengjøringsarbeidet raskt og enkelt, og er dermed til stor hjelp når du er ferdig med arbeidsprosessen.
1 produkt
Penselrens - Flügger Fluren 59
Fra kr 99,95
+ evt. lev. kostnader
Viser 1 produkter av 1

Hva er penselrens?

Penselrens er et rengjøringsmiddel for malerverktøy som effektivt fjerner vannholdig og tradisjonell maling fra pensler. I tillegg fjerner penselrens også smuss og skitt fra penselen. Du kan også bruke penselrens på overflater av metall, stein og betong for å fjerne fett, olje og tjære.

Penselrens er også en mer miljøvennlig måte å rengjøre maling og andre materialer på enn for eksempel terpentin, som også brukes til å rengjøre pensler.


Hva penselrens kan brukes til

Penselrens kan brukes til å rengjøre ulike typer malerverktøy. Derfor er det ikke bare pensler du kan rengjøre med penselrens. Malerruller og alt annet du har brukt til malerarbeidet, og som må rengjøres for vannbasert maling, lakk eller trebeskyttelse, kan også rengjøres med penselrens.


Slik bruker du penselrens

  • Når du rengjør pensler som brukes til maling, lakk eller trebeskyttelse, er det viktig å rengjøre dem grundig for å forlenge penslenes levetid. Penselrens hjelper deg med å rengjøre penslene dine effektivt.
  • Begynn med å skylle pensler eller malerverktøy i kaldt vann til vannet ikke lenger er farget av malingen.
  • Penselrens må blandes grundig inn i penselen eller malerullen.
  • Skyll med rent vann for å fjerne eventuelle rester av penselrens.
  • Samle hårene på penselen slik at de ikke stritter, og la den og de andre maleredskapene tørke. Legg penslene ned slik at de ikke står på, står på hårene eller med hårene vendt oppover slik at vannet renner inn i penselen.