Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Bredsparkel

Det finnes mange forskjellige måter å bruke sparkelmasser på, og de kan brukes under oppussing som heldekkende sparkelmasse eller sparkelmasse til gipsplater. Du kan også bruke sparkelmassen til å etterbehandle overflater i hjemmet med farget sparkelmasse eller andre typer dekorativ sparkelmasse.

Avhengig av hvilken type avrettingsarbeid du skal utføre, krever det et godt avrettingsverktøy. Til denne typen avrettingsarbeid er en bred sparkel uunnværlig, da du raskt og enkelt kan fylle store flater med sparkel. Samtidig sikrer du en jevn overflatefinish.

 

4 produkter
Ergonomisk Bredsparkel - Flügger
Fra kr 139
Glitter
Fra kr 729
+ evt. lev. kostnader
Viser 4 produkter av 4

Hva er en bredsparkel?

En bredsparkel har, som navnet antyder, et bredt blad med et fast håndtak. En bredsparkel finnes med et ergonomisk håndtak som er vinklet slik at hånden lett kan hvile under sparkelarbeidet, noe som også vil gjøre sparkelarbeidet mye enklere.

Hva brukes en bredsparkel til?

En bredsparkel brukes først og fremst til å jevne ut store flater og gjør det enkelt å fordele sparkelmassen og skape glatte overflater. Med sitt brede blad er denne typen sparkel derfor ideell til sparkling av vegger og tak eller sparkling av gipsplater eller våtrom.

En bred sparkel kan brukes med alle typer sparkelmasse. I tillegg til å sikre en pen sparkeljobb og gjøre den enklere, er det sterke bladet også godt egnet til å skrape av gammel tapet og maling. Det gjør den til et ideelt avrettingsverktøy i verktøysamlingen din.

Hva du kan bruke en bredsparkel til:

  • Nivellering av store flater som vegger og tak
  • Avretting av gipsplater eller våtrom
  • Skraping av gammel tapet eller maling