Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Japansparkel

Før du maler eller behandler overflater på annen måte, er det viktig å sjekke om det er ujevnheter eller skader. Hvis det er skader som hull eller sprekker på vegger eller tak før maling, er en japansk avrettingsmasse et godt verktøy for dette formålet. En japansk sparkelkniv er et effektivt verktøy og egner seg spesielt godt til utjevning av små områder.
2 produkter
Prem. Japansparkelsett 9700
Fra kr 149
Prem. Japansparkel Stål 9700
Fra kr 26,95
+ evt. lev. kostnader
Viser 2 produkter av 2

Hva er en japansk kittkniv?

En sparkelkniv, også kalt autospackelkniv, er et sparkelverktøy med et fleksibelt stålblad og et formstøpt håndtak. Det fleksible bladet gjør den smidig og lett å jobbe med når du skal sparkle.

Den japanske sparkelkniven finnes i flere forskjellige størrelser. Dermed kan du enkelt finne den størrelsen som passer til avrettingsarbeidet ditt. Du kan også finne japansk sparkel som et sett med tre sparkelkniver, som vanligvis kommer i følgende størrelser:

  • 5 cm
  • 8 cm
  • 10 cm

Hva brukes en japansk sparkel til?

En japansk sparkelkniv brukes til å utjevne mindre ujevnheter og skader som hull og sprekker for hånd. Den er derfor ideell til reparasjoner på vegger, tak, treverk eller metalloverflater der den lille og fleksible sparkelen lett kommer til. Du kan også bruke en japansk kitt til å fylle skruehull etter montering av karmer eller gulvlister.

I tillegg er en japansk sparkel også et godt verktøy hvis du skal fjerne gammel tapet eller maling fra en overflate.

Til dette kan du bruke en japankitt:

  • Reparere skader på overflater som vegger, tak, treverk og metall
  • Tette hull etter skruer eller spiker på lister og karmer
  • Fjerne tapet og maling fra overflater