Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
Rask Levering
Alltid fri frakt over 1000 kr.
30 dages returrett
Avhent i butikk
  • ...

Grunning/Primer

Når du skal male en ubehandlet overflate, er en grunning eller primer en nødvendighet hvis du vil unngå at underlaget suger til seg all malingen. På denne måten kan du minimere mengden maling som brukes når du forbereder underlaget før du maler. En grunning sørger også for at malingen fester seg skikkelig på underlaget.
4 produkter
Flügger Facade Primer - Fasadegrunning
Fra kr 189
Flügger Fasade Silikatgrunning - grunning
Fra kr 929
+ evt. lev. kostnader
Flügger Metal Pro Multiprimer - Metallgrunning
Fra kr 239
Flügger Fasadeforsterkning - Fasade grunning
Fra kr 659
+ evt. lev. kostnader
Viser 4 produkter av 4

Hva er det som må primes?

Med de beste forutsetningene før du maler, vil murverket eller metallrekkverket ditt fremstå ensartet med en fin finish. Det oppnår du med en grunning som matcher overflaten. Hos Flügger kan du få utendørsgrunning til husfasader og metalloverflater. Når du bruker både grunning og maling fra Flügger sammen, kan du være sikker på at de gir den ønskede effekten med optimal holdbarhet. Sammensetningen av grunningen kan variere fra produsent til produsent. En grunning fra Flügger har alltid god vedheft og trenger godt inn i overflaten for å gi en mettet overflate.


Fasadegrunning

Hvis du skal male en fasade eller et murverk, er det en fordel å bruke en grunning for å sikre en langvarig og bærekraftig overflate etter ferdigbehandling. Spesielt hvis underlaget er ubehandlet, som for eksempel en vannskuret murvegg. Med en grunning og ferdigmaling fra Flügger blir fasaden din vakker og holdbar i mange år.


Metallgrunning

Hvis du skal male en metalloverflate, for eksempel et trapperekkverk, er vedheftet som regel dårlig, og det er fare for gjennomrusting. Hvis du grunner overflaten først, vil du oppnå betydelig bedre vedheft og en rusthemmende effekt. Du kan slipe overflaten forsiktig med sandpapir før du påfører grunning. På denne måten oppnår du enda bedre vedheft. Metallgjenstandene dine vil skinne og holde i mange år med en Flügger grunning og ferdigmaling.

Kos deg med arbeidet.